Vahşeti ortaya çıkaran genç kıza tehdit yağıyor!

Vahşeti ortaya çıkaran genç kıza tehdit yağıyor!

Vahşeti ortaya çıkaran genç kıza tehdit yağıyor!

Eskişehir’de bir kedinin işkence edilerek öldürülüşünün yer aldığı görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaşan Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Lisans 1 Keman Bölümü öğrencisi Adel Tilkal (21), bu olaydan sonra tehdit edildiğini söyleyerek koruma talebinde bulundu.

İddialara göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü Hazırlık sınıf öğrencisi M.C.A. (20) kediye işkence yaparak öldürdü. Bu vahşet anını da kaydeden M.C.A., kan donduran görüntüleri sanal ortamdan tanıştığı ve çevresinde hayvansever olarak tanınan Adel Tilkal’a yolladı. İzlediği görüntülere inanamayan genç kadın,uzun süre bu görüntülerin etkisi altında kaldı.

Genç kadın, sonunda bu görüntüleri sanal ortamda paylaşarak kamuoyu oluşturmaya karar verdi. Vahşet görüntülerinin Facebook’ta yayınlanmasının ardından, harekete geçen polis, M.C.A.’yı tatil için gittiği memleketi Bartın’da gözaltına alındı. İfadesi alınan genç, serbest bırakılırken savcılık olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Vahşeti kamuoyuna duyuran Adel Tilkal ise, hayatından endişe ediyor.

Görüntüleri yayınlamasının ardından tehdit aldığını söyleyen Tilkal, “ Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan M.C.A.’ya koruma verilmiş. Benim korumam yok ben ondan daha fazla tehdit alıyorum. STAR GAZETE’SİNİN HABERİNE GÖRE Ben de koruma talep ediyorum. Beni tanımadığım insanlar tehdit ediyor. (Çukurova Üniversitesi’nde seni gördüğüm yerde vuracağım) diye hem hayvan severlerden hem de hiç tanımadığım insanlardan tehdit alıyorum. Bende hayvan severim. Ben hayvan sever olmasam bu videoyu silmiştim hiç paylaşmaya bilirdim de. Bu videoyu ben çekmedim, kediyi ben öldürmedim ama ben tehdit ediliyorum” dedi.

TEDAVİ GÖRMELİ

M.C.A ile sanal ortamda tanıştığını açıkayan Tilkal, “Ben daha öncede Facebook’ta bir tane video paylaşmıştım, yine hayvana işkence videosuydu. Bunun üzerine Can bana (Whatsapa’tan sana bir görüntü göndereceğim için üprepecek) diye video attı. Ben izledim ama kendisine hiçbir şey söyleyemedim. Gözlerime inanamadım, (neden yaptın nasıl yaptın) dedim, (Yatağıma pisledi) dedi. Ben de (bu yüzden kedi öldürülür mü?) dedim. Zaten kedi öldükten bir kaç ay sonrada evine bir tane köpek aldı. Ona da bakamadığı için köpeği sokağa attı. Can böyle bir cani yani. Böyle bir insanın psikolojisi düzgün değildir. Mutlaka tedavi edilmelidir” dedi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version