SON TV

Türksat 4A yeni uydu frekans listesi

Otomatik ayarlama yapamayanlar için kanal listesi hazırladık. 2014 yılı için yenilenen frekanslar neticesinde bilindiği gibi türksat 2a uydusu yerini türksat 4a'ya bırakıyor.

Türksat 4A yeni uydu frekans listesi

Otomatik ayarlama yapamayanlar için kanal listesi hazırladık. 2014 yılı için yenilenen frekanslar neticesinde bilindiği gibi türksat 2a uydusu yerini türksat 4a’ya bırakıyor. Böylece televizyon yayınlarınında etkileneceği için türksat 4a frekansları için siz değerli okuyucularımız bu listeye erişebilmesi için yeniden derledik. Böylece bu liste sayesinde türksat 4a frekansları öğrenebileceksiniz. Geçtiğimiz şubat ayında uzaya gönderilen ve yörünge testini başarıyla tamamladığı söylenen Türksat 4A haberleşme uydusu, hizmet vermeye başladı. Böylece sizlerde televizyon kanallarınız için türksat 4a frekansları yenilemeniz gerekmektedir.

Türksat kanal frekansları merak eden binlerce okuyucumuz tiçin derlediğimiz bu haber turunda yeni uydumuz 4a yörüngesine oturması nedeniyle kanallar taşınmaya başlamış durumdadır. Siz değerli okuyucularımızda aşapıdaki listede yer alan yeni kanal listesi sayesinde paylaşımlarda bulunarak kanalların yenilemeyenlerin yenilemesine yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden tüm Türkiye’ye keyifli seyirler diliyoruz

YENİ FREKANS AYARLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ .

STAR, NTV, CNBC-e, E2, NTV SPOR ve radyo yayınlarımızın yeni uydu değerleri; Uydu Adı : Türksat 4A

Lokasyon : 42 ° Doğu
Alış Frekansı : 12.015 MHz
Polarizasyon : Yatay (H)
Sembol Hızı : 27.500 Ksym/s
FEC değeri : 5/6

Kral TV, Kral Pop TV, Eurostar ve NTV Avrupa yayınlarımızın yeni uydu değerleri; Uydu Adı : Türksat 4A

Lokasyon : 42 ° Doğu
Alış Frekansı : 12.721 MHz
Polarizasyon : Dikey (V)
Sembol Hızı : 16.666 Ksym/s
FEC değeri : 3/4

Televizyon frekansları değişiyor 2014 Yeni uydu frekansları, yeni frekanslar neler, hangi kanalın frekansları değişiyor. star tv yeni frekans, NTV yeni frekans, CNBC-e yeni frekans, e2 yeni frekans, kral tv yeni frekans, Eurostar yeni frekans, NTV Avrupa yeni frekans. Türksat 4A İşte yeni dönem frekanslar televizyon sistemi değişti. İşte televizyon frekanslar ve değişen televizyon ssitemi ile iligli detaylar…

Star Tv yeni frekansı kaç? Star Tv’nin frekansı değişti mi? Star Tv yeni frekansı ne oldu? 15 Temmuz itibari ile pek çok kanalın uydu frekansı değişiyor. Star Tv’nin yeni frekansları haberevet.com adresinde sizlerle olacak. 15 Temmuz günü televizyonlarını açanlar büyük bir sürpriz ile karşılaşabilirler çünkü 15 Temmuz günü pek çok kanalın frekansları değişiyor. 13 Temmuz 2014 Star Tv yeni frekansları haberimizin detayında.

Star uydu frekansları değişti, Star tv, 15 Temmuz’dan itibaren Türkiye’nin yeni uydusu Türksat 4A’daki yeni frekansından izlenebilecek.

Star ve Eurostar’ın uydu frekansları değişti. Star, artık Türkiye’nin yeni uydusu Türksat 4A’daki yeni frekansından izlenebilecek. Değişiklik sadece Star’ı uydu üzerinden seyreden izleyicileri etkileyecek. Star’ın yeni frekans bilgileri şöyle;

STAR YENİ FREKANS (NTV, CNBC-e, e2, NTV SPOR ve RADYO Yayınları)

Uydu adı : TURKSAT 4A

Lokasyon : 42 derece Doğu

Frekans : 12015 MHz

Polarizasyon : YATAY (H)

Symbol Rate : 27500 Ksym/s

FEC : 5/6

Star Tv’yi beğeni ile takip edenler için önemli bir haber geldi. Star Tv ekranlarının bağımlısı olan dikkat Star Tv’nin yeni frekansını merak ediyorsanız haberevet.com adresinden ayrılmayınız. Star Tv frekansları değişti mi? Star Tv yeni frekansları ne? Star Tv frekansı neden değişti. Star Tv’nin yeni frekansı ve Euro Star’ın yeni frekanslarını haberimizin detayında bulabilirsiniz.

Star TV
TURKSAT 3A UYDUSU:
(Türkiye ve Güneydoğu Avrupa, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu)
Horizontal (Yatay) Polarizasyon 11 054 Mhz Merkez Frekansı Symbol Rate 30000 KSYM/S FEC 5/6
DIGITURK – 27 Kanal
D-SMART – 24 Kanal (D-Smart HD 24 veya 424)
TELEDÜNYA – 26 Kanal
KABLOTV – S-10 Bandı
TİVİBU – 27 Kanal

EuroSTAR

TURKSAT 3A UYDUSU:
(UYDUSU (Türkiye ve tüm Avrupa) 42°E, Vertical (Dikey) Polarizasyon, 12690 Mhz , sinyal oranı 7200 KSYM/S, FEC:3/4

Türksat 4A hizmete başladı. Türksat 4A üzerinden TV izlemek için Türksat 3A’dan Türksat 4A’ya geçiş yapılması gerekiyor. Türksat 4A frekans ayarları ve güncel kanal listelerine nasıl ulaşılacak? 2014 Yeni Türksat 4A frekansı ve kanal ekleme nasıl olacak?

14 Şubat 2014 tarihinde uzaya gönderilen ve testleri başarıyla tamamlanan Türksat 4A uydusu, 42° Doğu yörüngesinde Türksat 2A ve Türksat 3A haberleşme uydularıyla birlikte hizmet vermeye başladı. 14 Temmuz 2014 tarihini 15 Temmuz 2014’e bağlayan gece uydularımızdaki televizyon ve radyo yayınlarında frekans değişiklikleri yapılacaktır.

Türksat 2A uydusunun ömrü 2016 yılının başında tamamlanacağından, söz konusu uydu üzerindeki yayınlar Türksat 4A uydusuna aktarılacaktır. Yeni TV kanallarının yayına başlamasıyla birlikte Türksat 4A üzerinde hâlihazırda 429 olan TV kanal sayısı, 477’nin üzerine çıkacaktır.

Uydu Alıcıları Nasıl Ayarlanacak?

Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcıları yeni frekansları otomatik olarak güncelleyecektir. Yeni uydu alıcısı alacak kullanıcıların TKGS uyumlu uydu alıcılarını tercih etmeleri tavsiye edilmektedir.

Diğer uydu alıcıları, 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılması gerekmektedir.

Türksat 4A uydusu, 42° Doğu yörüngesinde, Türksat 2A ve Türksat 3A uyduları ile birlikte hizmet vereceğinden, uydu üzerindeki yayınları izlemek için ek bir antene ihtiyaç olmadığı gibi mevcut anten ayarlarında da herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Yeni uydularıyla bölgesindeki liderliğini güçlendiren Türksat, 42° Doğu yörüngesinde kullanıcılara daha fazla TV ve radyo kanalı izleme imkânı sunmaktadır.

Kaynak:

SHOW TV’NİNDE FREKANSI DEĞİŞİYOR

Show TV’nin 15 Temmuz 2014 gününden itibaren yeni frekansından yayın yapmaya başlayacak. Show Tv yeni frekansı kaç? Show Tv’nin frekansı değişti mi? Show Tv yeni frekansı ne oldu? 15 Temmuz itibari ile pek çok kanalın uydu frekansı değişiyor. Show Tv’nin yeni frekansları haberevet.com adresinde sizlerle.

Show TV’nin uydu frekans bilgileri:

Uydu: Türksat 2A/3A 42 Derece Doğu
Frekans: 11964 MHz
Video PID (Görüntü): 308
Audio PID (Ses): 256
Symbol Rate (Sembol Oranı): 5925
FEC: 3/4
Polarizasyon: Horizontal (Yatay)

DİGİTÜRK
22. Kanal’da izleyebilirsiniz.
DİGİTÜRK SHOW TV HD
322. Kanal’da izleyebilirsiniz.
D-SMART
23. Kanal’da izleyebilirsiniz.
TURKSAT KABLO TV
Türkiye genelinde mevcut analog KTV şebeksinde S 8. kanaldan izleyebilirsiniz
TELEDÜNYA
Teledünya sayısal kablo TV şebekesinde 23’ncü kanaldan izleyebilirsiniz.

SHOW TV (UYDU)
DIGITAL
Türksat 2A Uydusu
Alış Frekansı
11.964 MHz
Polarizasyon
Horizontal (Yatay)
Symbol Rate
5.925 Msym/s
FEC Rate
3/4

SHOWTÜRK (UYDU)
DIGITAL
Türksat 3A Uydusu
Alış Frekansı
12656 MHz Yatay (H)
Polarizasyon
Horizontal (Yatay)
Symbol Rate
4.444 Msym/s
FEC Rate
5/6
Televizyon Frekansları değişiyor – 2014 Yeni uydu frekansları, yeni frekanslar neler, hangi kanalın frekansları değişiyor. star tv yeni frekans, NTV yeni frekans, CNBC-e yeni frekans, e2 yeni frekans, kral tv yeni frekans, Eurostar yeni frekans, NTV Avrupa yeni frekans. Türksat 4A İşte yeni dönem frekanslar televizyon sistemi değişti. İşte televizyon frekanslar ve değişen televizyon ssitemi ile iligli detaylar…

Türksat 2A haberleşme üzerindeki yayınlar Türksat 4A’ya aktarılacak. Yeni uydunun hizmete girmesi televizyon-radyo yayınlarını da etkileyecek. Uydudaki bütün yayın frekansları yeniden düzenlenecek.

Geçtiğimiz şubat ayında uzaya gönderilen ve yörünge testini başarıyla tamamladığı söylenen Türksat 4A haberleşme uydusu, hizmet vermeye başladı. Ancak bu değişiklik 14 Temmuz’u 15 Temmuz’a bağlayan gece yarısı uydulardaki televizyon ve radyo frekanslarının tamamının değişmesine sebep olacak. Bu tarihte, uydu alıcıları ‘Türksat Kanal Güncelleme Sistemi’ne (TKGS) uyumlu olanlar hiçbir sıkıntı çekmeden yayınlara ulaşmaya devam edecek. Uyduları bu sisteme uyumlu olmayanlar ise gerekli frekans değerlerini girerek ‘şebeke taraması’ yaptıktan sonra yayınlara ulaşabilecek.

Türksat 2A haberleşme uydusunun ömrü 2016 yılının başında tamamlanacağından, söz konusu uydu üzerindeki yayınlar Türksat 4A haberleşme uydusuna aktarılacak. Türksat yetkililerinden alınan bilgiye göre TKGS ile uyumlu uydu alıcılarının üzerinde TKGS logosu bulunuyor. Alıcısında bu logo bulunmayanların ise yeniden alıcı almasına gerek yok çünkü söz konusu tarihte vatandaş hiçbir sıkıntı yaşamadan manuel tarama yaparak yayınlara ulaşabilecek. Türksat’ın, TKGS ile uydu yayınları için manuel kanal aramanın sona erdiği bir dönemin başlamasını hedeflediğini belirten yetkililer, Türkiye’de büyük oranda FTA (şifresiz) uydu alıcılarının tercih edildiğini, TKGS’nin bu alıcılarda bir standart olarak yer almasını hedeflediklerini aktardı. Yetkililer, ‘bu sayede tüm uydu TV izleyicilerinin yayın parametrelerini takip etme zahmetine girmeden, yeni başlayan tüm yayınları anında uydu alıcılarında hazır bir şekilde bulmasının mümkün olduğunu ve yayın parametreleri değişiminden etkilenmeyeceğini’ söyledi. Bu sebeple yeni uydu alacaklar için TKGS uyumu aranması gerektiği uyarısında bulunuldu. Yetkililer yeni uydu ile birlikte yayın sayısının artacağını belirtti. Yeni televizyon kanallarının yayına başlamasıyla birlikte Türksat 4A üzerinde hâlihazırda 429 olan TV kanal sayısının 477’nin üzerine çıkacağını söyledi.

Doğuş Yayın Grubu kanallarının uydu değerleri 15 Temmuz 2014 tarihinde değişecektir. Yeni değerleri uydu alıcınıza girmeniz gerekmektedir.

STAR, NTV, CNBC-e, E2, NTV SPOR ve radyo yayınlarımızın yeni uydu değerleri; Uydu Adı : Türksat 4A

Lokasyon : 42 ° Doğu

Alış Frekansı : 12.015 MHz

Polarizasyon : Yatay (H)

Sembol Hızı : 27.500 Ksym/s

FEC değeri : 5/6

Kral TV, Kral Pop TV, Eurostar ve NTV Avrupa yayınlarımızın yeni uydu değerleri; Uydu Adı : Türksat 4A

Lokasyon : 42 ° Doğu

Alış Frekansı : 12.721 MHz

Polarizasyon : Dikey (V)

Sembol Hızı : 16.666 Ksym/s

FEC değeri : 3/4

Türksat 4A Frekansları Yeni Kanal Listesi

Türksat 4A hizmete girdi. Türksat 4A Frekansları ve Türksat 4A Kanal Listesi yeni ayarlama yönetemiyle Türksat 4A yayına girdi. Mevcut yayınları Türksat 4A üzerinden izlemek isteyenler Türksat 3A’dan Türksat 4A’ya geçiş yapmaları gerekmektedir. Türksat 4A frekans ayarları ve güncel kanal listeleri kolay bir şekilde ayarlanabiliyor. 2014 yeni Türksat 4A frekansı ve kanal ekleme

14 Şubat 2014 tarihinde uzaya gönderilen ve yörünge testleri başarıyla tamamlanan Türksat 4A haberleşme uydusu, 42° Doğu yörüngesinde Türksat 2A ve Türksat 3A haberleşme uydularıyla birlikte hizmet vermeye başlamıştır. 14 Temmuz 2014 tarihini 15 Temmuz 2014’e bağlayan gece yarısı, uydularımızdaki televizyon ve radyo yayınlarında frekans değişiklikleri yapılacaktır.

Türksat 2A haberleşme uydusunun ömrü 2016 yılının başında tamamlanacağından, söz konusu uydu üzerindeki yayınlar Türksat 4A haberleşme uydusuna aktarılacaktır. Yeni TV kanallarının yayına başlamasıyla birlikte Türksat 4A üzerinde hâlihazırda 429 olan TV kanal sayısı, 477’nin üzerine çıkacaktır.

Uydu Alıcılarının Ayarlanması

Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcıları yeni frekansları otomatik olarak güncelleyecektir. Yeni uydu alıcısı alacak kullanıcıların TKGS uyumlu uydu alıcılarını tercih etmeleri tavsiye edilmektedir. TKGS uyumlu uydu alıcılarının listesine, adresinden ulaşılabilir.

Diğer uydu alıcıları içinse, 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılması gerekmektedir.

Türksat 4A haberleşme uydusu, 42° Doğu yörüngesinde (Türksat 2A ve Türksat 3A uyduları ile birlikte) hizmet vereceğinden, uydu üzerindeki yayınları izlemek için ek bir antene ihtiyaç olmadığı gibi mevcut anten ayarlarında da herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Yeni uydularıyla bölgesindeki liderliğini güçlendiren Türksat, 42° Doğu yörüngesinde kullanıcılara daha fazla TV ve radyo kanalı izleme imkânı sunmaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Türksat 4A

SHOW TV FREKANSLARI

Show TV’nin 15 Temmuz 2014 gününden itibaren yeni frekansından yayın yapmaya başlayacak. Show Tv yeni frekansı kaç? Show Tv’nin frekansı değişti mi? Show Tv yeni frekansı ne oldu? 15 Temmuz itibari ile pek çok kanalın uydu frekansı değişiyor. Show Tv’nin yeni frekansları haberevet.com adresinde sizlerle. 12 Temmuz 2014

Show TV’nin uydu frekans bilgileri:

Uydu: Türksat 2A/3A 42 Derece Doğu
Frekans: 11964 MHz
Video PID (Görüntü): 308
Audio PID (Ses): 256
Symbol Rate (Sembol Oranı): 5925
FEC: 3/4
Polarizasyon: Horizontal (Yatay)
Türksat 4A hizmete başladı. Türksat 4A üzerinden TV izlemek için Türksat 3A’dan Türksat 4A’ya geçiş yapılması gerekiyor. Türksat 4A frekans ayarları ve güncel kanal listelerine nasıl ulaşılacak? 2014 Yeni Türksat 4A frekansı ve kanal ekleme nasıl olacak?

14 Şubat 2014 tarihinde uzaya gönderilen ve testleri başarıyla tamamlanan Türksat 4A uydusu, 42° Doğu yörüngesinde Türksat 2A ve Türksat 3A haberleşme uydularıyla birlikte hizmet vermeye başladı. 14 Temmuz 2014 tarihini 15 Temmuz 2014’e bağlayan gece uydularımızdaki televizyon ve radyo yayınlarında frekans değişiklikleri yapılacaktır.

Türksat 2A uydusunun ömrü 2016 yılının başında tamamlanacağından, söz konusu uydu üzerindeki yayınlar Türksat 4A uydusuna aktarılacaktır. Yeni TV kanallarının yayına başlamasıyla birlikte Türksat 4A üzerinde hâlihazırda 429 olan TV kanal sayısı, 477’nin üzerine çıkacaktır.

Uydu Alıcıları Nasıl Ayarlanacak?

Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcıları yeni frekansları otomatik olarak güncelleyecektir. Yeni uydu alıcısı alacak kullanıcıların TKGS uyumlu uydu alıcılarını tercih etmeleri tavsiye edilmektedir.

Diğer uydu alıcıları, 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılması gerekmektedir.

Türksat 4A uydusu, 42° Doğu yörüngesinde, Türksat 2A ve Türksat 3A uyduları ile birlikte hizmet vereceğinden, uydu üzerindeki yayınları izlemek için ek bir antene ihtiyaç olmadığı gibi mevcut anten ayarlarında da herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Yeni uydularıyla bölgesindeki liderliğini güçlendiren Türksat, 42° Doğu yörüngesinde kullanıcılara daha fazla TV ve radyo kanalı izleme imkânı sunmaktadır.

22. Kanal’da izleyebilirsiniz.
DİGİTÜRK SHOW TV HD
322. Kanal’da izleyebilirsiniz.
D-SMART
23. Kanal’da izleyebilirsiniz.
TURKSAT KABLO TV
Türkiye genelinde mevcut analog KTV şebeksinde S 8. kanaldan izleyebilirsiniz
TELEDÜNYA
Teledünya sayısal kablo TV şebekesinde 23’ncü kanaldan izleyebilirsiniz.

SHOW TV (UYDU)
DIGITAL
Türksat 2A Uydusu
Alış Frekansı
11.964 MHz
Polarizasyon
Horizontal (Yatay)
Symbol Rate
5.925 Msym/s
FEC Rate
3/4

SHOWTÜRK (UYDU)
DIGITAL
Türksat 3A Uydusu
Alış Frekansı
12656 MHz Yatay (H)
Polarizasyon
Horizontal (Yatay)
Symbol Rate
4.444 Msym/s
FEC Rate
5/6