SON TV

Ağaoğlu’nun yeni sevgilisi Selin Kök kovuldu!

Ali Ağaoğlu'nun yeni sevgilisi Selin Kök'ün Sözcü Gazetesi'ndeki görevine son verildi.

Ağaoğlu’nun yeni sevgilisi Selin Kök kovuldu!

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan daha sonra serbest kalan ünlü işadamı Ali Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde sarışın bir kadınla görüntülenmişti. Medyaya “Ağa’nın Son Gözdesi” başlığıyla yansıyan bu habere göre Ali Ağaoğlu, önce yeni aldığı 545 bin Euro değerindeki Rolls Royce’uyla Bebek’te tur atmış daha sonra da Arnavutköy’deki balıkçıda sarışın bir kadınla buluşmuştu.

SÖZCÜ’DEN KOVULDU

Medya Radar’ın haberine göre; 2 Haziran 2014’te yayınlanan bu haber Sözcü Gazetesi’nde fırtına kopardı. Çünkü o habere konu olan isim Sözcü Gazetesi’nin ‘Ayşe Arman’ı olarak görülen Selin Kök’tü. Mesleğe World Travel Channel’ın kurumsal iletişim müdürü olduğu sırada kanalın genel müdürünün teklifiyle program sunuculuğu ile adım atan Selin Kök, daha sonra CNBC-e’de görev aldı. Ardından transfer olduğu TGRT’de ise Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yaptı.

Yaklaşık 2 yıldır ise Sözcü Gazetesi’nde başarılı röportajlara imza atan Selin Kök’ün Sözcü’de sık sık konuk ettiği Ali Ağaoğlu ile birlikte fotoğraflarının gazetelerde yer alması başta Sözcü’nün patronu Burak Akbay olmak üzere yönetimi kızdırdı. Gazete yönetimi aldığı kararla Selin Kök’ün görevine son verdi.

Ağaoğlu’na büyük şok!

ETİKETLER: