Hasret ve merak sona eriyor! Game Of Thrones 8.sezon ne zaman? Game Of Thrones yeni bölüm fragmanı

Game Of Thrones 8.sezon ne zaman? Game Of Thrones yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Sevilen ve ilgiyle izlenen Game Of Thrones yeni bölüm için geri sayım sürüyor. Ülkemizde milyonlarca hayran kitlesine sahip Game Of Thrones izleyicisini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 2017’de başlandı ve Temmuz 2018’de bitti. Sezon, 15 Nisan 2019’da yayınlanmaya başlanıp 19 Mayıs 2019’da bitecektir.

GAME OF THRONES 8. YENİ SEZON NE ZAMAN?

Game of Thrones dizisinin sekizinci sezonu HBO tarafından Temmuz 2016’da duyuruldu. Diğer altı sezonun 10 bölümü ve yedinci sezonun yedi bölümünün aksine bu sezon altı bölüme sahip olacak. Tıpkı altıncı ve yedinci sezonda olduğu gibi bu sezon da George R. R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden olmayan bazı bölümler ile birlikte Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı henüz yayımlanmayan son iki romandan uyarlanılarak çekilecektir. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 2017’de başlandı ve Temmuz 2018’de bitti. Sezon, 15 Nisan 2019’da yayınlanmaya başlanıp 19 Mayıs 2019’da bitecektir.

KIŞ SONUNDA GELİYOR MU?

HBO, dizinin iki önemli oyuncusu Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) ve Kit Harrington’un (Jon Snow) karda verdiği pozu yayınladı. Bu poz, birçok kişinin aklından bir anda ”Beklenen kış geliyor mu?” sorularını çağrıştırdı.

KHALEESİ’DEN GAME OF THORES İPUCUSU

Milyonları ekran başına kilitleyen ve Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesi bulunan Game of Thrones’un final sezonunu yaklaşırken dizide ‘Daenerys Targaryen’ karakterine hayat veren Clarke’ın kırmızı halıda E! News’a verdiği röportaj E! Red Carpet & Award Shows Youtube kanalında yayınlandı. Game of Thrones final bölümlerin beklenmediği kadar ilgi çekici olacaklarını belirten Clarke, hayranların bu bölümlere nasıl bir tepki verebilecekleri sorusu karşısında, “Herkes şok olacak” yanıtını verdi.

DEVASA BİR İŞ OLACAK?

Londra doğumlu oyuncu, “Devasa bir şey olacak. Herkesin bilmesi gereken bu. Bunu çekmek gerçekten çok zamanımızı aldı” diye konuştu.

Yayınlanmaya başladığı 2011’den bu yana 38 Emmy ödülü kazanan Game of Thrones’un 8. sezonu, 14 Nisan‘da gösterilmeye başlayacak. George RR Martin’in yazdığı ‘Buz ve Ateşin Şarkısı’ (Song of Ice and Fire) adlı kitap serisinden uyarlanan dizinin dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

GAME OF THRONES’TAN KIRILMASI ZOR İZLENME REKORU!

Taht Oyunları’nın ilk sezonu 17 Nisan 2011’de, ikinci sezonu ise 1 Nisan 2012’de ABD’de HBO kanalında ilk gösterimini yaptı. Aynı gün veya daha sonraki haftalarda ya da aylarda, dizi diğer birkaç ülkede daha yayınlanmaya başladı. Dizi yalnızca HBO ve ona bağlı kanallarda bulunmaktadır; üçüncü şahıslara ait istem üzerinden video servislerinde ve çoğu ülkede bulunmamaktadır. Bu durum dizinin geniş çaplı bir korsan yayınının varlığına yol açıyordu.

Taht Oyunları’nın ilk sezonunda ilk pazar gecesi yayınlanması olduğu için ortalama 2.5 milyon izleyiciye sahipti, ve tüm tekrarlar ile bölüm başına ortalama brüt 9.3 milyon izleyiciye sahipti. İkinci sezonda ise ortalama brüt 11.6 milyon izleyiciye sahipti. Üçüncü sezonda ise 14.2 milyon kişi izleyicisi Taht Oyunları’nı The Sopranos’tan sonra HBO dizilerinin en çok izlenen 2.dizisi yaptı. Dördüncü sezonda ise HBO ortalama brüt 18.4 milyon izleyici sahip olduğunu söyledi, daha sonra 18.6 milyon olarak düzeltti, ve The Sopranos’un rekorunu geçmiştir.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version