İstanbul Emniyeti uyuşturucuya geçit vermedi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu Madde Ticareti” konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi.

19.02.2020 tarihi saat 00.30 sıralarında İlimiz Beyoğlu ilçesi Bülbül Mahallesinde bir sokak içerisinde Fas uyruklu Bilal Z. (28) isimli şahıs şüphe üzerine durdurulmuş, şahsın yapılan üst aramasında 1,2 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, yapılan görüşmede şahsın uyuşturucuyu o sırada bulunduğu sokaktan geçen Ali Mousa B. isimli şahıstan aldığını beyan etmesi üzerine şüpheli şahıs aynı mahalledeki ikametine kadar takibe alınarak şahsın ikamet adresi tespit edildi.

Çalışmaların devamında alınan arama kararına istinaden tespiti yapılan ikamete aynı gün gerçekleştirilen operasyonda Filistin uyruklu Ali Mousa B. (26) ile Filistin uyruklu Diaa Shbair N. (27) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan aramalarda 56,9 gram pres kubar, 58 adet uyuşturucu hap, 8,8 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 590 TL para ele
geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan ve “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti” suçundan 19.02.2020 tarihinde adli makamlara sevk edilen şüphelilerden Fas uyruklu Bilal Z. adli makamlarca serbest bırakılmış, Filistin uyruklu Ali Mousa B. ve Diaa Shbair N. isimli şahıslar ise tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version