Sen Anlat Karadeniz dizisinde doğan bir bebeğe Eren Bülbül’ün adı verildi

Sen Anlat Karadeniz dizisi ATV ekranlarında rekorlar kırmaya devam ederken, çekildiği yer olan Trabzon’un hassas değerlerine de dikkat ediyor. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında sadece Trabzon’un değil tüm Türkiye’nin bir değeri olan Eren Bülbül’ü unutmadığını da gösterdi.

11 Ağustos 2017’de Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında çatışma çıktı.

Çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül PKK’lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristler tarafından şehit edildi. Ağır yaralanan Eren Bülbül hayatını kaybetti.

Eren’in şehit olmasının ardından sosyal paylaşım sitesindeki eski bir paylaşımı da gündeme geldi. Türkiye’de günlerce “İyi ki varsın Eren” mesajları atıldı.

Trabzon’un simgelerinden biri olan şehit Eren Bülbül, ATV’nin Trabzon’da çekilen Sen Anlat Karadeniz dizisinde de anıldı.

Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümde dünyaya gelen bir bebeğe Eren adı verildi. Ve “İyi ki varsın Eren” sözleriyle Eren Bülbül anıldı.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version