Yasak Elma 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız’dan Ender’e şok hamle! Yasak Elma 32. son bölüm izle

Yasak Elma dizisinin 32. son bölümü dün akşam FOX Tv ekranlarına geldi. Dün, izleyiciyi ekran başına kilitleyen Yasak Elma’nın 32. son bölümünde Yıldız, Ender’le iş birliği yapmanın bedelini ağır ödüyor. Kemal ile Zehra’nın evlendiklerini açıklaması üzerine Yıldız yıkılıyor. Kuzeni İrem’in Yıldız’dan hesap sorması üzerine Zeynep, ortalığın karışmaması adına suçu üstlenir. ‘İrem’i Kemal’e ben yolladım’ der. Kimse anlam veremese de Zeynep ablasının evliliğine zarar gelmemesi için böyle birşey yapar. Daha sonra İrem’den herşeyi öğrenen Zeynep, duyduklarına inanamaz.

Yasak Elma 32. son bölümünün ekrana gelmesinin ardından 33. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yasak Elma 32. son bölümde Caner, ablasının yaptığı kötülüklere dayanamaz ve isyan eder. Yasak Elma 32. son bölümde Caner, ablasına rest çeker. Ender’den büyük darbe yiyen Yıldız, bu kez karşı hamleye geçer.

Yasak Elma 33. yeni bölüm fragmanında Ender ve Yıldız, birbirlerini tehdit ederek birbirlerine göz dağı veriyorlar.

YASAK ELMA 32. SON BÖLÜM İZLE

Yasak Elma’nın 33. yeni bölüm fragmanında Yıldız, Ender’le iş birliği yapmanın bedelini ağır ödeyince, ibresini Ender’e çevirir ve Ender’i hiç beklemediği yerden vurur. Alihan’a gelen sürpriz paket, onun tüm hayatını ve aldığı kararları sorgulamasını sağlar.

YASAK ELMA 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version