Sen Anlat Karadeniz 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz 36. yeni bölümde Berrak ölecek mi?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 36. yeni bölüm fragmanı Vedat’ın yaptığı plan sonrasında Nefes ve diğerlerinin elinden kurtulacağını gösterdi. Öldürülmek üzere olduğu esnada esir tutulduğu yerden kaçan Vedat yaşadıklarının hesabını soracağını söyleyecek. Sen Anlat Karadeniz 36. bölümde Tahir, başlarına gelenleri anlatmadığı için Nefes’e kızacak.

Sen Anlat Karadeniz 36. yeni bölüm fragmanında Vedat’ın kaçışı sonrasında Nefes’in ellerine bir kez daha kelepçelerin vurulduğu görülüyor. Sen Anlat Karadeniz 36. yeni bölüm fragmanında Tahir gözyaşları içerisinde kalacak. Peki, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes neden kelepçeleniyor? Berrak ölecek mi? İşte Sen Anlat Karadeniz 36. yeni bölüm fragmanı ve 35. bölüm özeti..

SEN ANLAT KARADENİZ 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Tahir’in yanı sıra Nefes’in de zor durumda kalacağı Sen Anlat Karadeniz 36. yeni bölümde kadınlar yakınlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayacak. Planlarıyla birlikte yine ucuz kurtulan Vedat ise intikam almak için girişimlerini başlatacak. Nefes’in gözaltına alınması karşısında Tahir’in nasıl bir adım atacağı ise önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kadınlar Vedat’ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir. Kadınlar bu işten nasıl sıyrılacaklar? Nefes Lezzetler’in kurulduğunu öğrenen Saniye, oğullarının karşısına dikilir. Analarıyla yüzleşen Tahir, Murat ve Fatih için Kaleli Konağı’nın kapıları kapanır. Vedat’ı öldürmeye karar veren Mercan herkesten gizli harekete geçer. Boynundaki ilmekle Vedat, şimdi Mercan’ın konumuna düşer.

SEN ANLAT KARADENİZ 35. SON BÖLÜM İZLE


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version